detdäräckligawhitetrashköket

moriquende

Skrivet av SE

Publicerat för sen
Det är såååå äckligt!
kakelfogarna är brun-svart-grå och sprider sitt äckel till allt runtomkring, luckorna är i en obestämd grön-grådassig färg som skär sig till allt (och jag menar verkligen ALLT), köksbordet har ungarna på något vänster lyckats skala av lacken på, men jag har inte brytt mig då det inte spelar någon roll hur bordet ser ut när det ser ut som någon har spytt överallt annars..
Det bodde två pundare här innan vi flyttade in och det är dom som har beställt den fantastiska färgen. Tapeter fick vi när vi flyttade in (tack och lov) men i övrigt bestämde hyresvärden att köket var i tipptopp skick och inget åtgärdades trots att jag ville ha nytt kakel eftersom det är sprickor lite här och där. "vardagsslitage" och "nej" fick jag till svar.

Nu har jag tröttnat på äckelköket. Fogfärg är inhandlat och jag har tittat på sprayfärg till luckorna och ett nytt, mindre, bord. Stolarna får nöja sig med ett ansiktskyft.
Fyraåringen beställde ett rosa kök, men jag tror nog att basen får bli vit. Gubben sliter sig i håret i vild förtvivlan ;)

Kommentarer

Fler inspirerande inlägg

Visa fler utvalda inlägg