Tankar om att göra om

nyckelpigan54

Skrivet av SE

Publicerat för sen
Dom senaste dagarna har en tanke, eller flera faktiskt, legat och grott inom mig. Det är att jag vill tapetsera om - först och främst i vardagsrummet, men även i hallen. Har en tapet i terracotta i rummet, helt hopplös tycker jag - svårt med den färgen, det blir mörkt och allt passar inte till den! I hallen en gul, den är jag bara less på!!! Vill ha i vardagsrummet i vitt, silver eller grått, något liknande i hallen. Dom två rummet går som ihop och är helt öppna mot varandra.
Dessutom vill jag måla om några furuhyllor som jag har och en furuskänk. I svart förstås och detta skall jag göra - var så säkra.
En ny soffa i svart tyg med divan vill jag också ha. Vi har en trea och två maffiga fåtöljer i brunt skinn nu och dom är jättesköna och snygga, men ack så svårmöblerade dom är!!! Det går inte att göra snyggt i rummet. Dom är alldeles för klumpiga!
Min dröm för vardagsrummet är att ha ljus tapet och möbler i svart, detaljer i vitt och svart. Kuddar och gardiner i svart eller vitt. Och vita mattor. Lampor i liknande färger. Skulle bli sååå snyggt föreställer jag mig.
Började preparera gubben igår om ny soffa!!! Inte lätt - som karlar är så sa han: det är väl inget fel på gruppen vi har!!! Men det är det ju - stora fel! Inser han inte det!! Ja se karlar.
Jag fortsätter att fundera, planera och tänka ut och även preparera gubben! Det är jag bra på - idétorka har jag inte - det är bara att genomföra dom som ibland kan vara svårt!
Nu är det bara att åka och köpa färg, penslar och sätta igång med möbelmålningsprojektet!

Kommentarer

Fler inspirerande inlägg

Visa fler utvalda inlägg