Tankar och ideer om inredning och remake

prickigkatt

Skrivet av SE

Publicerat för sen
Hej alla!!

Hittade hit först idag!!Jag som är så intresserad av inredning ombygnad remake secondhand och loppis och faktiskt jobbar med det dagarna i ända har lyckats att missa style room, galet!

I vanliga fall skriver jag i min blogg på www.prickigkatt.se , då i första hand om det jag gör i och med butiken, så här tänkte jag att det skulle vara ett fantastiskt forum att få dela med mej av tankar och ideer om inredning och miljöer som jag lyckats samla på mej under åren.

Jag har som grundtanke i allt att too much never is enough, dvs vill man åstadkomma en känsla en miljö en stämning så måste man löpa hela linan ut, inga halvmessyrer är tillåtna.

Först och främst gäller det aspekten att lyssna till sitt hjärta inte snegla för mkt på andra utan köra på det som man själv gillar från början till slut, då får man ett fantastiskt hem, kanske inte sett ur en mäklares synvinkel men sätt ur din synvinkel ur trivsamhetens synvinkel och ur helhetens synvinkel.

Vill man ha fina roliga eleganta eller personliga resultat gräcker det inte med litet utan ta i så du nästan spricker, det är först då som det bir en helhet.

Hur konstigt det än kan låta gäller detta både om du gillar minimalism, stilrenhet, kitch, secondhand eller vad som helst det blir liksom inte någon riktig helhet om man inte är litet överdriven, allt, precis allt kan bli fint om man bara tar i.

Tjohoo kör så det ryker, själv ska jag hem och fixa om i köket, återkommer med bilder:)

Kram och ha en härlig dag!

bakom kameran stod annika broman, mina bilder blev inte fullt så fina, även om motivet var det samma...

Kommentarer

Fler inspirerande inlägg

Visa fler utvalda inlägg