Nytt vardagsrum

qatta

Skrivet av SE

Publicerat för sen
Jag har hittat ett nytt system på IKEA som jag älskar. I en underbart vacker valnötsfärg är den oxå. Har så totalt tröttnat på min svarta Expedit serie från IKEA. Den e snygg å så, men jag orkar inte med alla "hål" mera. Katterna går ut å in, dammet fullkomligt SUGER sig in både i å bakom möblerna och jag vill inte ha så mycket som syns att det är värt att ha alla dessa öppningar. Kommer att bli att sälja det jag har.

Folksvik heter min nya älskling och den kompletteras alldeles perfekt med Bestå. Så ja....undrar ju onekligen om jag borde sikta på att börja sälja ganska snart och leva i lite oreda så länge? Det återstår att se, ut med det gamla ska det iallafall bli. Det idiotdumma är att jag inte hittar hyllsystemet på IKEAs hemsida, utan bara i den, sedan i onsdags, nyöppnade IKEA butiken här i Västerås. Well, den kommer nog in på hemsidan oxå =)

Imorrn har de inredningsseminarium för IKEA family medlemmar, så min rara mor undrade om jag ville gå och anmälde oss. Ska bli jätteroligt!! Nu när jag dessutom vet vad jag vill ha så passar det ju ännu bättre.

Jaja, har en hel del smått å gott efter mormor å morfar att sälja. Mormor hade ett fint toalettbord som det tyvärr är en stor reva i, med tillhörande pall i mahogny. Superfint, men passar inte in hos mig. Lika bra att låta någon annan bli lycklig med den istället. Stora fina lådor är det oxå.

Hur som helst....jag ska ta och roa mig med att titta lite till både på IKEA och här på SR eftersom jag behöver inspiration! Jag e så uttråkad i mitt hem just nu. Det blir nog bra =)

Kommentarer

Fler inspirerande inlägg

Visa fler utvalda inlägg