Stora sovrummet - projektet har startat!

rebeccarosdahl

Skrivet av SE

Publicerat för sen
Så, nu ÄNTLIGEN har projektet av "master bedroom" startat. Kan ju bara säga att de va verkligen på tiden.

Igår så tog vi tag i de hela och började med att tvätta sängborden. Så idag har vi grundmålat dom och sen hann vi även måla ett lager med färgen som vi tänkt oss ha. Har även tvättat sänggaveln och grundmålat den.
Det som ska få ett nytt lyft nästa gång vi är barnlediga är byrån vi har tv:n på. Håller på att leta nya knoppa till den med. Inte det lättaste må jag säga. Kom även på att jag skulle vilja ha nya knoppar till garderoberna. hm. Värt att fundera på!

Sen har vi (läs Jag) tagit ett ryck med att dammsuga över allt. Lister. Hörn. Under sängen. You name it! Dammat. Väl behövligt!

För ett bra tag sedan så städade jag upp röran som va uppe på garderoberna. Så nu är det bara en datorskärm som står där uppe. Men har planer på att göra så att man döljer garderoberna helt och hållet. Ska bara lista ut hur jag ska göra det och med vad. Tips mottages!

Golvet kan vi inte göra så mycket åt just nu. Men väggarna. Ja vad i hela friden ska vi ha på dom? Sambon har en smak. Jag har en annan. Skulle vilja att vi möttes på halva vägen. Men han är nog inte riktigt lika intresserad av detta som jag är. Har i alla fall den känslan. Annars får jag ta saken i egna händer. mohaha.


Men just nu är jag bara glad att vi har kommit igång med det hela.

Bilder kommer efter hand som!

Kommentarer

Fler inspirerande inlägg

Visa fler utvalda inlägg