25/11-2010

saras_hus

Skrivet av SE

Publicerat för sen
Oj nu va det ett tag sen jag skrev här..Vi tog 2 veckors paus ifrån renoveringen, vilket va välbehövligt. Helt underbart att inte behöva ha en massa slipdamm och spikar runt omkring sig :) Men nu ser det likadant ut igen ;)
Det som står näst på tur är köket och ena sovrummet. Vi kommer även måla om vardagsrummet innan jul.

Så vårt kära kök; är GRÖNT som allting annat i huset och ganska så litet, eftersom de som ägde huset innan har satt upp en lite extra vägg så att de skulle få mera förvaring, så känns köket trångt och lösningen föll inte oss i sak, så det vi kommer göra är att riva ner den lilla väggen, ta bort alla skåpen (som vi kommer ha ner i källaren istället, som förvaring) När vi tog ner den väggen så känns det genast mycket luftigare! Vi kommer att gipsa väggarna, sänka taket & sätta spotligths. Köket kommer bli vitt, med gråa & svarta detaljer. Vi kommer att sätta in nya köksskåp och vitvaror.
Å jag längtar verkligen efter att få en ugn som fungerar! Har ju varit utan det i 9 månader nu..Så det här är planen för köket.

Sen ska vi även göra vårt sovrum som ligger på övervåningen. Där kommer det bara att gipsas, spacklas & målas. Det kommer bli lite mer förvaring än vad det har varit tidigare. Just nu är det en småblommig tapet i rummet, den är lite charmig, men det blir lite för mycket att ha det i hela rummet.

Vi har valt att få hjälp av hantverkare till köket & sovrummet, å det känns jättebra, man är ju rätts så trött å sliten just nu. Å under tiden de fixar med sitt, så kan vi ju fixa vardagsrummet :)

Vardagsrummet har idag en vävtapet som går i beige ton. Den har suttit där sendan 70-talet, så den är rätts så sliten. Men i nuläget kommer vi bara att frächa upp den, så att man slipper se var den förra ägaren har haft sina tavlor nånstans ;)
Så det är vad vi ska göra innan jul. Så jag hoppas verkligen att det kommer gå smidigt och att vi kommer hinna färdigt så att vi kan få fira lite jul här hemma sen :)

Bilder kommer om ett tag. Kommer nog att lägga ut lite före bilder rätts så snart i alla fall..kanske till å med idag :)

Ha de så bra så länge :) /// Sara

Kommentarer

Fler inspirerande inlägg

Visa fler utvalda inlägg