Vår nya lägenhet!

sofer960

Skrivet av SE

Publicerat för sen
Vi har precis flyttat från Norrköping till Gävle och igår skrev vi på kontraktet för en tvåa hos Gavlegardarna. Jag har varit lite misstänksam mot hyresvärder innan. Hört skräckhistorier om hur slitna lägenheterna är och hur lite hjälp man får. Men nu försvann mina fördomar. Gavlegardarna har varit ytterst hjälpsamma och gulliga. Visst är det så att man bara har tillgång till bassortiment av tapeter, golv och färg men i vårt fall gör det inte så mycket. Vi vill ha ljusa enkla tapeter och vanliga golv. Blev förvånad över att vi fick lägga klinkers i hallen och parkett i vardagsrummet.

I köket får vi luckorna ommålade. Vi valde mellan vita och beiga luckor. Det blev beiga då vi vill ha en mer varm och lantlig stämning. Knopparna är i oxid och bidrar förhoppningsvis till den där lantliga stämningen.

Vi bestämde oss på mindre än 24 h eftersom det var bråttom att komma igång med rusten. Så lite prrigt är det. Men våra val känns bra nu. Jag ska skriva ut vilka tapeter vi valde sen när jag kan lägga upp bilder på dem.

Mest av allt ser jag fram emot en sommar med stor balkong. Har varit och tittat på lite plantor idag. Ser framför mig en balkong som går i zink, rosa och lila.

Ha en trevlig dag allihopa så återkommer jag när vi fått lite nya tapeter i lägenheten!

Kommentarer

Fler inspirerande inlägg

Visa fler utvalda inlägg