En avslappnande oas

susannegustafsson

Skrivet av SE

Publicerat för sen

Image title


Jag har sett att många börjar längta efter våren och redan börjat leta inspiration för trädgården.
Även om det känns lite fel i tiden när man tittar ut genom fönstret så bjuder jag här på lite bilder från vår bästa plats i trädgården.

Image title

Image title

Image title

Det här var faktiskt det allra första som hände när vi köpte huset för snart två år sedan, innan vi ens flyttade in började vi bygga på den lilla trallen ute på gräsmattan. Haha. :D
  Det har dock sin förklaring i att vi anlitade en firma som slipade och lackade golvet på hela vår nedervåning så vi kunde inte göra så mycket annat. Och sen så var det otroligt viktigt för mig, att under en sommar med massa jobb som väntade, ha en avkopplande plats i trädgården att sitta ner på och ta det lugnt ibland, dricka en kopp kaffe och bara få njuta av den största anledningen till att vi köpte hus, att kunna vara ute hur och när man vill!

Jag älskar den här platsen! En snabb fika en solig dag, stänger man för bara myggnätet skyddar det förvånansvärt bra mot lite vind och kyla och att kura ihop sig där med en mysig filt och en bok på en mulen dag är inte alls fel. Drar man för helt och tänder lite ljus har man den perfekta myshörnan när sommarregnet faller. :)

Kommentarer

Fler inspirerande inlägg

Visa fler utvalda inlägg