Pysselsöndag.

tvillingmor

Skrivet av SE

Publicerat för sen
När jag gick och la mig igår så for tankarna runt som virvelvind i mitt huvud.. Fick sån lust att pyssla, sy och inreda.. Men mor som man är så måste allt annan komma före.. Barnen ska fixas på morgonen.. sängar ska bäddas rent..vilket vi gör varje söndag.. Äta frukost.. hinna städa undan lite.. tvätta med allt vad de innebär.. Puh.. om jag skyndar så hinner jag med att pyssla.. Så nu när söndagssysslorna är avklarade på rekordtid, så har jag äntligen tid att pyssla lite med annat.. Eller få se nu.. usch vad tiden rusar iväg.. Klockan är redan lunchtid.. Dags att laga mat.. Kanske skulle sätta maken på det... Eller hur var de nu? Skulle han klippa gräset idag? Jo, just de... bästa att jag lagar lunch ändå.. Och EFTER de är de dags för pysseltid..

Jag har faktiskt redan knåpat ihop en sänggavel till dottern. Jo, vi hade ju redan införskaffat allt och skivan var klar, så de var klart på 10 min. Hepp!
Sen tänkte jag fixa vårt sovrum.. Ja, mest byta tyger och så... Till sänggavel, kuddar och gardiner. Sen vill jag måla tavlor till sonens rum. Med lite coola starwars på... Och sen vill jag ha nya kuddar till dotterns säng. Och.. och.. och.... Haha.. Men sen vill jag tjuvstarta hösten lite och fixa i vardagsrummet. Och sist men inte minst ska jag fixa i vårt duschrum på nedervåningen. Just nu har vi grönt tema där.. skulle vilja ha ikeas nya blåa serie. Skitsnyggt! Blir nog så tills slut..

Mycket fix, sååå lite tid...

Kommentarer

Fler inspirerande inlägg

Visa fler utvalda inlägg