Vitt eller ej...det är frågan!

zicka

Skrivet av SE

Publicerat för sen
Många tankar och funderingar när det gäller färgval?
Ja, jag är nog inte ensam om att ha det problemet, men jag ger mig inte vid vitt. Tyvärr, eller kanske inte tyvärr, men vitt är en väldigt fin och enkel färg, men erkänn, är det inte lite småtrist i längden att BARA ha vitt överallt? Vitt, vitt, VITT, vitt och åter vitt. Jag kan känna att det är en enkel grund, som att måla väggarna vita, för att sedan känna sig fram till vad man verkligen vill ha på väggarna. Eller behåll vita väggar, men fyll rummen med annan värme. En mustig skinnfåtölj, fina gamla lampor, fina nätta gardiner, ja, det finns så mycket man kan välja mellan när man har vitt, så varför ha ALLT vitt?! Nä, jag kör på VVV, Våga Vägra Vitt, helvitt asså :)

Jag är en loppisgalning! Jag tror nog att mer eller mindre alla mina köksredskap och skålar mm, är loppisfynd. Det är så mycket roligare att ha en speciell, gammal skål med lite charm, än en vanlig trist från typ IKEA (dock älskar jag ikea). Men det går ju även att köpa så mycket mer på en loppis. Filtar, tyger, handdukar, möbler mm. Det enda man kan tänka på är ju att tvätta grejerna 14 gånger innan man använder dom, så att man blir av med allt spännande snusk. Hehe! Själv har jag två fåtöljer som är loppisfynd, jag har gamla köksstolar och nu till nya lägenheten ska det även inhandlas ett nytt köksbord, ett sidebord och om jag lyckas hitta, ett bra skåp att ha tv'n i, till sovrummet.

Så vad har vi lärt oss idag, kära barn?...haha, nä då, jag tycker att man ska köra på sin stil, vare sig det bara är vitt eller ikeamöbler, så länge man trivs med det. Jag tycker bara att folk, och speciellt alla som påstår sig vara inredningsgalningar, att snälla, våga lite mer. Allt blir så mycket roligare då :) I promise...

Men nu får jag tacka för mig, för nu måste jag ner till tvätten :| Oh yeah, va kul!!!

Ha det gött där ute i inredningsvimlet // Zicka - the one and only

Kommentarer

Fler inspirerande inlägg

Visa fler utvalda inlägg