Val av färg, träslag och klinkers

Happy1

Skrivet av SE

Publicerat för sen · 1959 besök

Image title

Image title

Image title

Image title

Nu var det dags att sätta i gång med nästa projekt !

Skapa stilen i det här huset och då är det super viktigt att hitta rätt färgnyans.

 Om man ska som vi betsa så  handlar det inte bara om att veta vilken nyans på burken man tar, det är lika viktigt på vilket material man ska måla det på.

Vilken struktur brädan har avgör hur resultatet blir. Så provmåla på olika material så ser du skillnaden. Titta på om brädan är livlig, slät, hyvlad osv.

Jag tror att jag hittat rätt =) Vi kommer ta en ganska slät bräda  och lägga två lager bets. Mörk ek och brun. Den mörka eken ser nästan svart ut på vissa ställen och där den inte fäster så mycket blir det bra att lägga i brun för att få mer färgskiftningar. På golvet i badrummet kommer den här klinkers plattan att ligga. Den är grå med bruna inslag. Tanken är att hela huset ska få ett grått golv och vissa väggar kommer alltså vara brunbetsade. Det ska bli riktigt spännande att se resutatet. Vi börjar idet minsta rummet, en liten gäst toalett . Ett bra ställe att prova sig fram tycker jag. Så jobbar vi oss runt sen. Bakom toaletten kommer träväggen upp. Älskar att prova på nya ideer ! Prova dina ideer du också ! Ha en fin dag / Anna Maria


Kommentarer

Fler inspirerande inlägg

Visa fler utvalda inlägg