Välkomnande hall och varmt mottagande

homebysusan

Skrivet av SE

Publicerat för sen · 3325 besök

"Välkomnande hall" var min första bild jag la upp på homebysusan hos styleroom.se.

Jag fick ett mycket varmt välkomnande från styleroom.se när bilden på min egen lilla hall fick stjärnmarkering och visades som inspirationsbildAftonbladets Härligt Hemma. 

Vad roligt att redaktionen också gillar sammansättningen av 50-tals tapeten, stringbordet / tidningsbordet, grafiska vaser med stensöta och gladiolusblad samt ett litet grönt äppelstilleben.

Från början fanns det en brun stråtapet, bruna socklar och en grönmålad dörr med brokig grön tapet. Inget mer. I första renoveringsskedet blev allt vitt. Det blev ganska platt och intetsägande. När jag hittade den här tapeten var det dock givet att det var "den rätta", för mig. Sedan har bord, krokar och vaser kommit efter som.

Image title

Favoritsysselsättningen, Stand Uppåt Paddle Board, finns på uppslaget på bordet. En tidning framme med något jag gillar, lättar upp trötta mornar för mig. 

Att ta en morgonrunda på blankt vatten är det inte mycket som går upp emot.

Inköpsställen finns listade på homebysusan.

Generellt i mitt hem blandar jag vintage och nytt, både high street och enklaste enkla. Kan jag göra något själv, DIY, så har jag en stark förkärlek att göra det. Det blir nästan som en besatthet -med varierande resultat måste jag tillstå.

Kommentarer

Fler inspirerande inlägg

Visa fler utvalda inlägg