Vardagsrum 2015 Illusion & kalklitir

Gabriella

Skrivet av SE

Publicerat för sen · 4276 besök

Så kom då äntligen den efterlängtade tapetrullen/trycket från Koziel i Paris! Illusionen om ett extra rum i stil med fransk slottsmiljö och herrgård. Så annorlunda och kanske lite tokigt men jag gillar det. Se mitt tidigare inlägg om de magiska illusionerna från Koziel.

Lååång leveranstid var det, men som sagt den som väntar på något gott väntar aldrig för länge. =) På bilden nedan har jag skrapat ner den förra tapeten, spacklat över hål och sandpapprat väggen och precis satt upp illusionstapeten. Bilden som är ett 3D-tryck är verkligen verklig.   

Image title

Jag har målat med samma nyans av Kalklitir som på motsatt vägg i vardagsrummet, se Vardagsrum 2015 inlägget som jag gjorde för ett par veckor sedan. Nedan Kalklitir på tork. 

Image title

Det blev riktigt mysigt! Och se där, jag har fått en hel herrgård som en extra utbyggnad bara så där. ;) Tog bort kristallkronan och temporärt hängt upp sovrumslampan. Får nog ge mig ut på jakt efter en Empirelampa. Fotona är väldigt murriga och gulare än i verkligheten, se mitt album Mitt vardagsrum 2015 för fler blider. 

Image title

Image title

Image title

Image title

Image title

Älskar förändringen! Så mysigt och vilken sfär den ger illusionen av det där extra rummet. Nu blir det jakt efter nya saker att inreda vardagsrummet med som ramar, tavlor, lampor mm. Har faktiskt i nuläget ingen aning om vad som skall upp. Har du tips så tar jag tacksamt emot dem! =)

/Gabriella

Kommentarer

Fler inspirerande inlägg

Visa fler utvalda inlägg