Vill du släppa in ljuset?

Anneliesdesign

Skrivet av SE

Publicerat för sen · 1442 besök

Ofta är man rädd för att gardiner och dekorationer stänger ute ljuset... I mitt fall, i ateljén, vill jag definitivt inte hindra ljuset från att komma in eftersom jag behöver mycket ljus just där. Det är ett stort fönster och jag har valt att inte ha några gardiner för att få max ljusinsläpp.  Då kan det lätt bli lite "tom" känsla!

Image title

Stora krukor kan också hindra ljuset och därför har jag nu haft projekt "Samling av glaskupor"!! På loppisarna kan man fynda de här glaskuporna/bollarna för en femma styck. Perfekt för mig som ville ha många :-) Snyggt i fönstret, men ändå tillåts ljuset komma in. 

Image title

Som med alla trender vänder det "gamla" tillbaka igen efter några år. Just nu är makramé och amplar hett och "inne" igen! Snyggt tillsammans glaskuporna... För att matcha kuporna valde jag även en glaskupa i ampeln. Jag tycker det är trevligt att se jord och rötter, så ingen innerkruka för min del i kupan. Den varianten av kupor finns det massor av på loppisarna också. Ska de egentligen vara en ostkupa??

Image title

Så klart då även glaskupor och andra varianter av glas på fönsterbänken...

Kommentarer

Fler inspirerande inlägg

Visa fler utvalda inlägg